Vállalkozása vagy ötlete számára egy honlap manapság már egy olyan természetes és egyben alap elvárás hogy ha nincs önnek az azt jelenti hogy ezzel le is marad a piaci versenyben. Amennyiben már van honlapja akkor is érdemes jobban átnézni és elemezni mert egy rossz honlap is okozhat akkora kárt mint ha nem is volna. 

A honlapkészítés Miskolc területén is lehetséges, Önnek csupán fel kell keresnie minket és ezt követően megbeszéljük milyen honlapra lenne szüksége. Ekkor meghallgatjuk az Ön elképzeléseit és ellátjuk hasznos tanácsokkal. Még mielőtt elkezdenénk a munkát, elvégzünk egy ingyenes elemzést, így az Ön igényeinek megfelelően alakíthatjuk ki a honlapot. Akármilyen weboldalt is szeretne, mi kivitelezzük, hogy cége korszerű online megjelenéssel rendelkezhessen!

A munkatársaink által készített honlapok egyedi motorra épülnek és emellett még az arculattervezést is mi végezzük. A felhasználóbarát kivitelezés és a megnyerő dizájn nagyon sokat számít! Ha a honlapkészítés Miskolc területén, vagy vonzáskörzetében történik, a következőképpen járunk el:

 

 • Igényfelmérés
  Ez az első szakasz, itt megvitatjuk a honlapja célját és funkciót.

 • Árajánlatot teszünk
  Elhangzottak szerint felmérjük a munka nagyságát és e szerint adunk árajánlatot, és megkötjük a szerződést ha ezt megfelelőnek találja.

 • Honlap terv elkészítése
  Elkészítjük az ügyfél igényei szerint az arculatot és bemutatjuk azt.

 • Programozás
  Elkészítjük a modulokat és funkciókat

 • Átadás
  Az elkészült honlap tesztelés után az átadás

 • További szolgáltatások
  Igény szerint további szolgáltatások igénybe vétele, mint marketing, linképítés, grafikai munkálatok

 

Fontos tudni valók honlap készítésekor :
 

Szükséges e szakértelem weboldal használatához és szerkesztéséhez? 
- A válasz egyértelműen nem, az oldalt nem nehezebb használni mint egy word böngészőt. Sok évnyi fejlesztés alatt a legfelhasználóbarátabb kialakítás mellett döntötük hogy az oldalaink könnyen kezelhetőek legyenek. 
Bővíthető lesz e az oldal a jövőben? 
- Természetesen igen, a weboldal elkészítésekor minden igényt felmérünk, hogy minden szükséges funkciót elkészítsünk, viszont ha a későbbiekben szükség lenne bővítésre, ez esetben rendszerünk más rendszerekkel ellentétben készen áll.
A weboldalt használhatom e saját tárhelyemen? 
- Igen. Az oldalak készítésekor javasoljuk a saját tárhelyünket, mivel mi tudjuk garantálni a teljes körű működést és biztonságot, azonban ha az ügyfél sajátjához ragaszkodik, akkor ott építjük ki és aktiváljuk a honlapot.
Kell e előre fizetnem? 
- Igen, minimális előleget szoktunk kérni, általában a honlap árának 20%-t.
Személyes találkozó szükséges e a honlap elkészítéséhez?
- Nem minden esetben, mivel manapság számos módon tudunk kommunikálni az ügyfelekkel, és a tapasztalataink is azt mutatják, hogy nem megy a minőség rovására ha nem történik személyes kontakt. Így teljesen mindegy hogy Miskolc vagy az ország más területén tartózkodik. 
Mennyibe kerül a honlapkészítés?
Honlap készítése során minden esetben egyedi árról beszélhetünk mivel minden ügyfél igénye más, persze vannak egyező igények de eddigi tapasztalataink azt mondják, hogy az egyedi igények mindig vannak így a szerint tudjuk meghatározni az árat. Igényfelméréskor mindig a modulok és funkciók elkészítésének ideje szerint történik az ár meghatározása. A legegyszerűbb módja ennek kiderítésre ha felveszi velünk a kapcsolatot és igények ismeretében azonnal árajánlatot tudunk adni. Fontos megjegyezni, hogy áraink nagyon kedvezőek.
Mennyi idő egy honlap elkészítése?
Az idő változó, fontos szempont ilyenkor figyelembe venni, hogy az ügyfél épp mennyire ér rá, mennyire egyszerű a kommunikáció. Emellett fontos szempont még a projekt nagysága. Általánosságban elmondható, hogy akár már 2 nap alatt eltudjuk készíteni egy egyszerűbb honlapot. Egy komolyabb webáruház esetén ez 2 hetet vesz igénybe.  

 

Miért válasszon minket?
 

+ Mert több mint 100 átadott weboldalon vagyunk túl
+ Kereső barát honlapot készítünk
+ Weboldalaink a legmodernebb megoldásokat alkalmazzák, így támogatva példá
ul a mobil és táblagép nézetet is. 
+ Gyorsan dolgozzunk, nem hozzuk a projekteket hónapokig.
+ Kedvező ár! Ismerve a piaci árakat elmondhatjuk hogy árban verhetetlennek vagyunk, amihez persze maximális minőség társul.
+ Minőség! Maximalista csapat vagyunk aki mindig a legjobbat akarja adni az ügyfélnek, így folyamatosan fejlesztjük magunkat hogy a legmodernebb megoldásokat alkalmazzuk. 

+ Számos szakmai cikket publikáltunk az évek során nagyobb oldalakon is, ezzel kivívva a szakmai elismerést is.

 

Bónuszként minden ügyfelünk számára ingyenes tárhelyet biztosítunk egy éven keresztül! Amennyiben a cégünk szolgáltatásai mellett dönt, a későbbiekben is kedvező áron bérelhet tárhelyet. Az általunk készített honlapok karbantartását ingyenesen vállaljuk! Amennyiben valamilyen hiba merülne fel, azt is díjmentesen orvosoljuk. Ne feledje honlapkészítés Miskolc területén és az egész országban lehetséges, Önnek csak fel kell vennie velünk a kapcsolatot és mi elkészítjük álmai honlapját!

 

Nézze meg

Kiemelt munkáinkat

A közös munka folyamata

Tervezés
Grafikai munkálatok
Programozás
Tesztelés és átadás

4400 Nyíregyháza,
Szilvavölgy sétány 2-8/A